Εκτέλεση
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 C
-Σε ένα μπωλ ανακατεύετε τα καρύδια, την ζάχαρη, την γαλέτα τα αυγά και την κανέλλα
-Παίρνετε ένα ένα φύλλο το ραντίζετε με βούτυρο και το διπλώνετε στη μέση
-Βάζετε λίγη γέμιση στη μία άκρη, διπλώνετε τις άκρες προς τα μέσα να κλείσει η γέμιση και μετά ρολάρετε να κάνετε την φλογέρα
-Βουτυρώνετε το ταψί και τοποθετείτε τη μία δίπλα στην άλλη, ραντίζοντας με λίγο βούτυρο και νερό
-Ψήνετε για μισή ώρα περίπου
-Αφήνετε να κρυώσει, σκεπάζετε και το αφήνετε 24 ώρες
-Φτιάχνετε το σιρόπι
-Βάζετε το νερό να βράσει με τη ζάχαρη και τα μυρωδικά
-Αφήνετε να βράσει για 5-10 λεπτά
-Βγάζετε τα μυρωδικά και περιχύνετε το καταίφι
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου