Εκτέλεση
-Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C
-Βουτυρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψάκι
-Πασπαλίζετε και με ζάχαρη
-Βάζετε σε ένα μπώλ την καρυδόψιχα, την σοκολάτα και ανακατεύετε
-Κοσκινίζετε το αλεύρι και του προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ
-Βάζετε σε ένα μπώλ τη ζάχαρη και τους κρόκους και τα χτυπάτε καλά
-Χτυπάτε τ'ασπράδια μαρέγκα
-Στο μείγμα της ζάχαρης ρίχνετε τα καρύδια και την κανέλλα
-Εναλλάξ μετά το αλεύρι και τη μαρέγκα
-Ρίχνετε το μείγμα στο ταψί
-Ψήνετε για μία ώρα περίπου
-Μόλις κρυώσει πασπαλίζετε εάν θέλετε με ζάχαρη άχνη
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου