Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μουστοκούλουρα

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Υλικά:
  • 1/2 κουταλάκι γαρύφαλλα κοπανισμένα
  • 1 κουταλάκι κανέλλα
  • 1 1/2 κουταλάκι αμμωνία
  • 3/4 φλυτζάνι πετιμέζι
  • 1/2 φλυτζάνι νερό χλιαρό
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 4 φλυτζάνια αλεύρι
  • 2 φλυτζάνια ζάχαρη

  • Εκτέλεση

    -Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C

    -Κοσκινίζετε το αλεύρι

    -Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι

    -Ζεστένετε το λάδι να καπνίσει και το ρίχνετε στο αλεύρι

    -Περιμένετε να κρυώσει λίγο και τρίβετε με τα χέρια να μην σβολιάσει

    -Βάζετε σε ένα μπωλ το ζεστό νερό, ρίχνετε το πετιμέζι, την ζάχαρη και την αμμωνία και ανακατεύετε

    -Προσθέτετε το μίγμα στο αλεύρι, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα

    -Ζυμώνετε πολύ καλά και πλάθετε τα κουλούρια

    -Ψήνετε για 20 λεπτά

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    To σπιτικό Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino