Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Υλικά:
  • 2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
  • 1 φλυτζάνι αλεύρι
  • 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
  • λίγη μπύρα
  • λάδι για τηγάνισμα
  • σκορδαλιά

  • Εκτέλεση

    -Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό

    -Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες

    -Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ και τη μπύρα να κάνετε ένα πηχτό χυλό

    -Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά

    -Βουτάτε το κάθε κομμάτι στο χυλό να καλυφθεί απ'όλες τις πλευρές

    -Βάζετε το λάδι να κάψει

    -Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές

    -Σερβίρετε με σκορδαλιά

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    To σπιτικό Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino