Εκτέλεση
-Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι
-Ανοίγετε έναν λάκκο, και προσθέτετε τη ζάχαρη, τις βανίλιες, τα αυγά και το μπέϊκιν πάουντερ
-Ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη σφικτή
-Αφήνετε για μισή ώρα να ξεκουραστεί
-Κόβετε μικρά κομμάτια και τα ανοίγετε φύλλα
-Χαράζετε σε κάθε φύλλο με ένα μαχαιράκι γραμμές
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Ρίχνετε τις δίπλες και τηγανίζετε
-Γυρίζετε να τηγανιστούν και από τις δύο πλευρές
-Μόλις τηγανιστούν τις βάζετε να στραγγίξουν σε ένα πιάτο που έχετε καλύψει με χαρτί κουζίνας μία σίτα ή στρατσόχαρτο
-Εάν θέλετε ρίχνετε ζάχαρη άχνη από πάνω ή το σιρόπι
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα τη ζάχαρη και το νερό και αφήνετε να βράσει 5-10 λεπτά
-Και οι δίπλες και το σιρόπι πρέπει να είναι κρύα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου