Υλικά:
- 2 σακουλάκια MORFAT ή GARNIE με γεύση βανίλια
- 400γρ. φρέσκο γάλα
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 κρέμα γάλακτος των 200ml
- 1 κουβερτούρα τριμμένη ή 1 σακουλάκι σταγόνες
- Πουράκια για την διακόσμηση
Εκτέλεση
- Βάζω στο μίξερ το φρέσκο γάλα και το MORFAT και τα χτυπάω για περίπου 5 με 7 λεπτά.
- Προσθέτω το ζαχαρούχο και την κρέμα γάλακτος και συνεχίζω το χτύπημα.
- Μόλις το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνω την κουβερτούρα και το χτυπάω για ακόμα 2 λεπτά.
- Το βάζω σε ένα μπόλ και αμέσως στην κατάψυξη. Το αφήνω για 4 με 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
- Το παγωτό μας είναι έτοιμο. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με πουράκια.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου