- 1 κιλό φράουλες
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι του κρασιού χυμό λεμόνι
- 1-2 βανίλιες
- 1 ασπράδι αυγού
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες.
- Τις λιώνουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι.
- Τις βάζουμε σε ένα μπωλ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το χυμό λεμονι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
- Σε άλλο μπωλ, χτυπάμε το ασπράδι του αυγού μαρέγκα και το προσθέτουμε στο μίγμα με τις φράουλες.
- Ανακατεύουμε ανάλαφρα.
- Το τοποθετούμε στην κατάψυξη και όταν παγώσει, σερβίρουμε την γρανίτα μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου