Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Γρανίτα φράουλα

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Υλικά:
  • 1 κιλό φράουλες
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 ποτήρι του κρασιού χυμό λεμόνι
  • 1-2 βανίλιες
  • 1 ασπράδι αυγού

Εκτέλεση
  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες.
  2. Τις λιώνουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι.
  3. Τις βάζουμε σε ένα μπωλ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το χυμό λεμονι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  4. Σε άλλο μπωλ, χτυπάμε το ασπράδι του αυγού μαρέγκα και το προσθέτουμε στο μίγμα με τις φράουλες.
  5. Ανακατεύουμε ανάλαφρα.
  6. Το τοποθετούμε στην κατάψυξη και όταν παγώσει, σερβίρουμε την γρανίτα μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To σπιτικό Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino