Για το παντεσπάνι:
6 ασπράδια,
3 κ.σ. αλεύρι,
1 ποτήρι ζάχαρη,
6 κροκάδια,
4 κ.σ.κακάο,
2 βανίλιες.
Για την κρέμα:
1 ποτήρι άχνη ζάχαρη,
250 κρέμα γάλακτος,
1 πακέτο τυρί κρέμα,
1 βανίλια.
- Χτυπώ τα ασπράδια σε σφικτή μαρέγκα και τα βάζω στο ψυγείο. Ανακατεύω το αλεύρι, τη ζάχαρη, τα κροκάδια, το κακάο και τις βανίλιες. Προσθέτω σιγά-σιγά τη μαρέγκα και ψήνω στους 180 για 10-20 min σε ταψί με λαδόκολλα.
- Φτιάχνω την κρέμα ανακατεύοντας την άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και τη βανίλια.
- Όταν κρυώσει το παντεσπάνι αλείφουμε πάνω την κρέμα και το τυλίγουμε σε ρολό με τη βοήθεια της λαδόκολλας. Βάζω στην κατάψυξη.
- Όταν θελω να το σερβίρω το σκεπάζω με σαντιγύ .
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου