- 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
- 1 ερμόλ
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 κρέμες στιγμής Γιώτης ίδιες (σοκολάτα ή φράουλα ή βανίλια κ.λ.π.)
- 3 φλυτζάνια τσαγιού γάλα για τις κρέμες
- 2 βανίλιες
Εκτέλεση
- Στρώνουμε σε τάπερ (διαστάσεων 33Χ22) μια σειρά μπισκότα, με την καλή τους πλευρά προς τα κάτω.
- Στο μίξερ χτυπάμε τις 2 κρέμες στιγμής όπως γράφει το φακελάκι τους. Προσθέτουμε το ερμόλ, το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες (αν η κρέμα δεν είναι βανίλια).
- Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει η κρέμα αφράτη.
- Πάνω από τα μπισκότα που βάλαμε στο τάπερ ρίχνουμε την κρέμα και την στρώνουμε ώστε να καλύψει τα μπισκότα ισόπαχα.
- Πάνω από την κρέμα τοποθετούμε πάλι μπισκότα με την καλή τους όψη προς τα επάνω, αλλά ακριβώς στην ίδια διάταξη όπως και στη βάση, ώστε όταν κοπούν τα κομμάτια στις διαστάσεις του μπισκότου να είναι ολόκληρο μπισκότο επάνω και κάτω.
- Κλείνουμε το τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου