- 2 τενεκεδάκια φυτική σαντιγύ morfat
- 4 κουτάκια ζαχαρούχο γάλα
- 10 κουταλιές κακάο
- Χτυπάμε πρώτα τα 2 κουτιά μόρφατ για 40 λεπτά περίπου μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε τα ζαχαρούχα και χτυπάμε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να ανακατευτούν καλά.
- Λιώνουμε σε κατσαρολάκι με λίγο νερό το κακάο και το προσθέτουμε στο μίξερ.
- Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι όλα τα υλικά να ανακατευτούν τελείως.
- Σερβίρουμε σε ότι σκεύος θέλουμε να αποθηκεύσουμε το παγωτό και το βάζουμε στην κατάψυξη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου