Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παγωτό της Γιαγιάς

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Υλικά:
  • 2 τενεκεδάκια φυτική σαντιγύ morfat
  • 4 κουτάκια ζαχαρούχο γάλα
  • 10 κουταλιές κακάο

Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε πρώτα τα 2 κουτιά μόρφατ για 40 λεπτά περίπου μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε τα ζαχαρούχα και χτυπάμε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να ανακατευτούν καλά.
  3. Λιώνουμε σε κατσαρολάκι με λίγο νερό το κακάο και το προσθέτουμε στο μίξερ.
  4. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι όλα τα υλικά να ανακατευτούν τελείως.
  5. Σερβίρουμε σε ότι σκεύος θέλουμε να αποθηκεύσουμε το παγωτό και το βάζουμε στην κατάψυξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To σπιτικό Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino