Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παγωτό Παρφαί Σοκολάτας

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Υλικά:
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμ.
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα Παυλίδης
  • 2 βανίλλιες
  • σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα
Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ.
  2. Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.
  3. Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
  4. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To σπιτικό Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino